Резервирай
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ В ХОТЕЛ ВЕМАРА КЛУБ

РЕЗЕРВАЦИЯ И НАСТАНЯВАНЕ

Вемара Клуб Хотел се задължава да осигури ползването на услугите, заявени и платени от клиента по резервация, в пълното им количество според предоставените от клиента чрез бланката за резервация данни за: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, редовни и допълнителни легла, цена за нощувка.

 

ЦЕНИ, ЗАПЛАЩАНЕ, ГАРАНТИРАНИ РЕЗЕРВАЦИИ

ONLINE РЕЗЕРВАЦИЯ

През он-лайн резервационния портал на нашия уеб сайт можете сами веднага да направите резервацията, която Ви е необходима, по зададени от Вас параметри и да я платите с кредитна/дебитна карта.

Така Вие веднага ще получите потвърждение за успешна и гарантирана резервация. Направената резервация е ГАРАНТИРАНА само след 100% авансово плащане.

Цените в интернет страницата хотела са в лева (BGN), с включен 9% ДДС, туристически данък и застраховка. Общата дължима от клиента сума по резервацията се калкулира, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца, и от актуалната ценова оферта за съответния период.

Приемани кредитни карти:

Приемаме заплащания с карти Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic или Maestro.

 

Хотел Вемара Клуб запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При потвърдени и платени резервации, дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

РЕЗЕРВАЦИЯ И ЗАПИТВАНЕ ПО E-MAIL

При избор на този метод на резервация, е необходимо да изпратите кратко запитване на нашият email: reservationsvemaraclubhotel@gmail.com с всички желани параметри  - име на гост, избрания хотел, база на изхранване, брой нощувки, брой възрастни и деца (възраст), след което ще Ви бъде изпратена ценова оферта за настаняване. При потвърждението и в срок от 7 дни след получаване на офертата следва да заплатите депозит в размер на 30% от калкулираната сума. Вие може да заплатите резервацията си с кредитна/дебитна карта или по банков път. При желание да заплатите с кредитна/дебитна карта ще ви предоставим авторизационна форма, която трябва да попълните и да ни изпратите. След това на посечен от вас email ще получите линк за плащане, където ще можете да попълните данните си от кредитна/дебитна карта.

 

ЛИЧНИ ДАННИ

Вашите лични данни са защитени съгласно законодателството на Република България и се използват единствено от резервационния отдел на Хотел Вемара Клуб.

Защитата на личните Ви данни ни е важна. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно GDPR (да препраща към линк: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=BG), Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД) (да препраща към линк: https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135426048) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ) (да препраща към линк: https://lex.bg/index.php/bg/laws/ldoc/2135530547).

 Не предоставяме данни на трети лица, с изключение на

– обработващия плащането доставчик на платежни услуги (банка, PayPal, ePay),

При незавършена поръчка изтриваме въведените по нея данни. При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството (ЗСч)(да препраща към линк: https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2136697598). 10-годишен срок.

За да продължите с резервацията е необходимо да декларирате, че сте запознат и съгласен с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА Хотел Вемара Клуб.

Фирмени данни:

Фирма: Техноник”  ООД
Адрес:  гр. Бяла ул. Приморска 8

Булстат: BG204380630